Main Menu

Ban appeal requested by CliffWolcott /

Started by Guest, 15 Sep 2025 18:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Guest

Where are you banned?
Battlefield 1 servers
Why do you think you got banned?
arkadaş ben nazi sempatizanı falan değilim ben türk vatandaşı bf1 oynamya çalışan bir üniversite öğrencisiyim gözünüzü seveyim ben bilmem anlamam şaka olsun iki gülelim diye öyle yazdım uzatmaya gerek yok dediğiniz gibi, özür diliyorum ciddi anlaşıldı biraz ama yapacak birşey yok ben türküm anlamam, karı gibi konuyu uzatmayı bırakın allahını seversen kaldır şu banı altı üstü oyun oynıcaz siktirmeyin kurallarınızı altı üstü oyun lan bu anayasamısınız siz kral mısınız kural koyuyorsunuz ben özrümü diledim gözünü seveyim biraz mantıklı ol aklını başına devşir mami ertürk! ha diyosan ki biz israili severiz yahudileri severiz diyosan ki biz filistinlilerin öldürülmesini destekliyoruz ozaman sizin topunuzun alayınızın amına koyayım götünüzü sikeyim amını siktiğimin ibneleri, işte siz israil sempatizanı oldugunuz an karşısınızda nazi olur belirir ananızın köyünü ateşe verir sabun yaparlar ibne herifler kendinize gelin! kuralınızı da sikerler oyunun parasını ben verdim orospu çocukları beni nasıl oynamaktan alı koyarsınız, asıl ırkçılar asıl ayrımcılar siz kendinizsiniz amına koyayım, ÇOK YAŞA TÜRK IRKI GERİ KALAN HERKESİN SOYUNU SOPUNU SİKEYİM.
Do you have anything else to add?

The discord username that got banned:

The in-game username that got banned:?
CliffWolcott

Similar topics (5)

12031

Replies: 4
Views: 1840

3257

Replies: 18
Views: 3643

386